Så var det då söndag idag...dagen då alla ligger och är helt slöa och bakfulla! MEN INTE JAG! Jag är mår prima ballerina och det är så skönt! Igår blev det ingen städning, det får bli idag istället...men jag lyckades baka mina frallor iallafall!
Testade ett nytt recept också på kvällen när jag gjorde fläskfilé...tyckte såsen blev sådär alltså, men när jag tittade på receptet igen så upptäckte jag att jag hade missat att ha i fransk senap så när jag fick i det blev det genast mkt godare :)
Vårgrön filé
500g fläskfilé
2 dl vispgrädde (jag använde dock matlagningsgrädde)
1 hönsbuljongtärning
125 g fryst bladspenat
salt, peppar
1 msk vetemjöl
gräslök, dill
1 msk fransk senap (jag hade bara i 1 tsk för jag gillar inte när det smakar för mycket senap)
smör
Skär köttet i skivor. Grovhacka spenaten. Salta och peppra köttet och stek köttet och ta upp det. Vispa ut mjölet i pannan och vispa i grädden och alla övriga ingredienser. Låt såsen koka upp under vispning. Lägg ner köttet i såsen igen och låt det puttra ca 5 min. Servera med lätt kokt sparris och potatis eller pasta.