Magsjuka!

Visst är det väl underbart? NOT...

Ytterliggare en galet rolig helg har passerat och som vanligt va det jag, Jojjo och Amanda som va ute på tokigheter, men i fredags fick vi även sällskap av Becka som besluta att det va dags att festa lite innan hon och Jojjo åker till Marocko!

I fredags va vi först hos Becka och sen vandra vi vidare till H...vi svängde även förbi Alex och där blev det allsång en stund när jag spela gitarr. Det var en riktigt galen kväll, men samtidigt väldigt rolig! 
I lördags blev det förferre på prällen och därefter gick vi vidare till H och slutade sen hos K. Ganska skum kväll, men sammanfattningsvis va detta nog den sjukaste helgen på länge...om man inte räknar med den kvällen vi hamna i borås!

Inatt fick ju jag då magsjuka, mindre trevligt...låg från halv fem till typ åtta och spydde som aldrig förr! Hatar och spy, man känner sig så jävla ofräsch och äcklig. Har inte kunnat äta något på hela dan, försökte äta lite för nån timma sen, men då sa magen ifrån...får helt enkelt försöka hälla i mig vatten istället!

Annars i veckan händer det nog inte så mycket...ska ev. åka till borås och shoppa lite med Amanda och Chille på fredag, vi får väl se hur jag mår och om jag får låna bilen! Hotellet är ju helgen så det hade vart kul och köpa nåt nytt och ha på sig...

Nu är det filmtajm...

Permalink Festa stöll!!! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lille fyllebloggen...

...ibland måste man fylleblogga lite har jag hört!
Idag har vi vart ute på äventyr...efter en del diskussioner fram och tillbaka så kom vi fram till att vi ska ha roligt och lägga allt tråkigt bakom oss...man kan helt enkelt inte hålla på och diskutera fram och tillbaka för länge, kändes inte som att det gav så där jätte mycket...

Annars ikväll har jag haft en riktigt rolig kväll och snart är det sängdags! Tycker det är så jävla roligt att jag har börjat umgås med Jojjo, becka och amanda igen...har så jävla roligt med dom och speciellt när vi är ute på våra äventyr! Klockrent! Gött e det!

Nu ska jag gå och säga hej till dom andra och sen blir det läggdags för min del!
Kram på er!

Permalink Festa stöll!!! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen!

Mina helger blir bara mer och mer galna, men jag gillart!

I fredags skulle vi festa, valet stod mellan att vara kvar i kinna eller dra till borås och festa i C:s syrras lägenhet...vi valde alternativ nr 2 och drog till borran! Hade riktigt kul där och sen drog vi vidare till Dalsjöfors och efterfesta lite grann...blev en dyr helg efter alla taxiturer fram och tillbaka, men det va det värt! :) Åkte hem på lördag morron/förmiddag och stupade i säng så fort jag kom hem...sen låg jag i komaläge hela dan!

Skulle egentligen festat i lördags med, men jag insåg vid åtta tiden att det liksom inte va nån idé...va alldeles för bakis och trött för att palla en kväll till! Festfolket fick klara sig utan mig helt enkelt, kändes otroligt gött i söndags iallafall...

Va och kolla på en lägenhet på snickarn igår också...har tackat nej till den efter många om och men! Känns som att en ev. flytt får bli efter sommarn...ska jag spara pengar nu innan sommarn så sparar jag ju hellre så att jag kan hitta på nåt kul, typ festivalbiljett eller nåt istället för att behöva betala dubbla hyror.

Annars flyter allt på ganska bra för tillfället, på fredag ska vi ha tjejkväll hos Becka med allt som tillhör...spel, vin och massa massa skratt!

Vad vore världen i all sin glans om inte mina vänner fanns?!

Permalink Festa stöll!!! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Irriterad!


Jag vet att jag verkligen inte borde bry mig, men jag kan ju för fan inte låta bli...måste sluta med det, det är fan inte bra! Jag måste hitta något och lägga mina tankar på som inte har snopp och är dum i huvet...haha :) Lätt klart?! Nä, skämt å sido, han har ju egentligen inte gjort nåt fel...det är bara jag som fick en liten crush, eller ja inte en crush heller egentligen...mer att jag inte klarar av att bli dissad så bra! Men men som mamma sa till mig en gång: "Man ska kyssa många grodor innan man hittar sin prins!"

Idag ska jag jobba och sen händer det nog kanske inte så mycket mer, skulle tränat men känner att det blir för tajt med tid eftersom jag slutar rätt sent! Så jag får la bege mig hemåt och städa och greja lite istället inför helgen...kanske borde tvätta också!?

Nu ska frukosten intagas och sen måste jag nog skynda mig lite!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Summering...

av helgen osv.

Galet kul helg...började fredagen med förfest hos Jojjo, hon skulle dock vara nykter och köra eftersom hon skulle jobba dan efter! Efter några om och men bestämmer vi oss för att dra till C och hälsa på en snabbis, vilket resultera i att vi stanna i några timmar...när dom drog vidare drog vi tillbaka till Jojjo och ditt kom D och J! Efter en stund dök även M och M (haha) upp! Efter stund kändes det som om det var läge och dra eftersom klockan va ganska sent så vi drog vidare neråt gatan till A och där var det livat vill jag lova :) Hade riktigt trevligt och sen drog jag, J, J och S vidare och fortsatte festa, sen tok somna jag! :)

På lördan gick jag hem och tog igen mig lite och sen var det lika bra och göra sig iordning för att gå på't igen...så mycket riktigt mötte jag upp Amanda och J och så gick vi till K och festa! Va lite halvtaskig stämning där en stund så vi drog till J istället...sen drog vi tillbaka till K och där blev vi kvar! Hade riktigt roligt även om det blev lite väl bra med tokigheter emellanåt...men så kan det vara ibland! :)

I söndags gjorde jag ingenting och igår jobbade jag...tränade afro igår också, skulle tränat idag med efter jobbet men jag pallade fan inte! Va tvungen att snacka med Jojjo lite om allt som händer just nu...orka med folk som bara ska lägga näsan i blöt och jävlas! ORKA liksom...

I veckan har jag inget annat än jobb och träning inplanerat, på fredag verkar det bli lite galej hos Lotta och Ian så jag kanske ska dit, men vi får se när det börjar närma sig...kan hända mycket på en vecka liksom! :)

Permalink Festa stöll!!! Kommentarer (1) Trackbacks ()

Vilken jävla helg, undra hur denna kommer bli?

Förra helgen va ju en helg utan dess like...fy fan va sjukt!
Började fredagen hemma hos Emmi med henne och Amanda, vi spelade lite alias och sen kom Loffe och sen dök Marie och Peter upp! Va himla trevligt och sen lyckades jag och Amanda övertala både Loffe och Emmi att följa med till Stars...kanske inte va jätte roligt där, men jag hade en hyfsad kväll ändå!

Lördagen spenderades på prällen med Amanda, Jojjo, Lotta och Fia. Sen blev det hotellet, hade en helt okej kväll där faktiskt...men sen drog vi ju iväg på betydligt roligare saker! :) Vi hämtade upp Lotta eftersom hon hade gått hem tidigare och så drog vi på efterfest på Prällen...sen drog vi vidare till A och J och slutstation blev hos mig! Hade himla roligt även om det kändes som att saker höll på att urarta det sista när vi va här...hade en grym ångest här i flera dagar efteråt! Speciellt efter att jag och Jojjo pratade om vad som egentligen hände...blev så jävla irriterad på hur folk beter sig här! Har dom inget vett över huvudtaget? Usch!! Men som sagt så visade ju sig att jag nog hade lite för höga tankar om den här personen även om dom inte va jätte höga till att börja med...oh well, ORKA!
Lika bra det...

Ska hämta Amanda från jobbet snart och sen ska vi fika en stund och sen blir det en ride till systemet och Lindex...ska även försöka få städat här lite också! Städa undan ordentligt från helgen... Ska nog festa med Lotta och Amanda idag, ska bli riktigt roligt! Va längesen jag skratta så mycket som jag gjorde när Lotta berätta om hennes bravader i lördags...hahaha! Klockrent! :)

Permalink Festa stöll!!! Kommentarer (0) Trackbacks ()