Flötigt...

eller om man bor i sthlm flottigt!

Känns lite bättre idag faktiskt, klart jag måste prata med dom, men det känns lite som ett svek ändå...att dom har gått bakom ryggen på mig! Men jag får la ta det bara...som man bäddar får man ligga och jag har ju bidragit till stor del att det har blivit såhär också!

Just nu håller jag på och försöker komma på ett bra sätt att dölja mitt flötiga hår, man ska ju helst inte tvätta löshåret mer än 3 ggr i veckan och mitt hår brukar jag tvätta ca varannan dag så just nu är det jätte sketet...har satt ett hårband i som döljer det värsta men det känns ju helt klart att håret är sketet...tror inte att jag pallar gå runt sån här så jag funderar på att tvätta överhåret i handfattet och hoppas på det hjälper lite... Måste köpa hårinpackning och sånt också, det ska man helst använda efter varje tvätt...det är inte så smidigt och ha löshår alla ggr...

Nu ska jag tvätta mitt hår! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Uppförsbacke...

Känns som om allt blev en jävligt lång uppförsbacke just nu, allt
blev riktigt pissigt väldigt snabbt! Men dom säger väl det att en olycka aldrig kommer ensam...
Jag funderar starkt på att skita i allt vad festa heter och så försöka
träffa steff och anna lite grann ändå när dom är hemma...ta nån fika eller så!
Mest av allt skulle jag nog vilja åka härifrån lite och få lite distans till saker och ting, känns som jag inte vet nånting just nu och ju mer jag tänker på det, desto mer vill jag bara skita i allt och bara göra det som är enklast!

Vet ju dock av erfarenhet att man inte kommer så långt på det! Ska nog
gå och lägga mig nu och hoppas på att jag vaknar upp imorrn och ser lite ljusare på
situationen...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bakom min rygg...

Det är ju underbart när ens vänner sitter och diskuterar bakom ens rygg...det känns ju så underbart skönt i hjärtat då! Känns ju helt seriöst som att påskfesten går fetbort...har inte nån lust alls att sitta och umgås med dom som det känns just nu! Förstår att dom menar väl, men dom kan la för fan vända sig till mig när det är aktuellt istället för att diskutera sinsemellan!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är det i!


Va hos Angelica igår och satte i mitt löshår! Känner mig rätt så nöjd faktiskt, dock står plastbitarna ut lite grann men angelica sa att dom brukar lägga sig efter nån dag eller två...och det hoppas jag för annars får hon göra om det om dom ska sticka ut såhär mycket! ;)

Idag ska jag jobba och sen ska jag nog bara hem och dö, har sovit extremt dåligt inatt och känner mig helt färdig...men det ger sig nog!
Nu ska jag käka frulle och sen är det dags att fixa iordning mig och platta håret...

Have a nice day!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Oh my god!

 

Känner att jag fortfarande är grymt jävla irriterad sen helgen...allt börja med att en viss person hörde av sig i lördags, vilket jag i princip förklara att han inte behöver göra igen!

Fredagen va bra. vi va ett gäng med tjejer och käka på hotellet och lyckades med att starta en eldsvåda i papperskorgen...starkt jobbat när vi bara hade vart där i en kvart! haha Sen drog jag och Amanda till skene och hamnade slutligen hos K. Fick pratat med honom och det va skönt att få rensat luften lite grann...

I lördags gick jag mest runt och va lite lätt vansinnig och undra varför alla med snopp verkar vara helt kokta i huvudet!? Försvann hjärnan på dom när dom låg på bb eller va fan är det för fel?
På kvällen åkte jag till gbg och firade Johan och sen besluta vi att åka tillbaka till lilla kinna och gå till hotellet istället för att gå ut i gbg...hade skit kul om man bortser från att Marie har fruktansvärt svårt att fatta att jag inte uppskattar att hon pratar med mig om vissa saker på fyllan! Kan hon inte bemöda sig med att prata med mig om det i vanliga fall behöver hon inte dra upp det när vi är ute och festar heller...vansinnig är och blev jag!

Igår skulle jag och Amanda dra till K och kolla på hockeyn med grabbarna, men jag sket i det...va helt färdig och på lite halv taskigt humör så jag låg hemma i koma istället!

Nu måste jag gå och käka mellanmål med barnen för nu är min rast slut!

Permalink Festa stöll!!! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Öppning

Jag va helt säker på att jag skulle stänga idag men blev glatt överraskad när jag insåg att jag öppnar...vilket innebär att jag slutar halv ett idag och hinner göra alla mina ärenden inför helgen! :)

Efter jobbet idag, blir det att dra hem och laga mat och sen måste jag dra till systemet, blir la att jag går nån runda inne på kappahl och lindex också! Sen blir det att dra hem och städa här och förhoppningsvis kanske det finns lite tid över för att powernapa lite...har sovit extremt dåligt inatt, vaknade klarvaken vid tre...

Ikväll blir det middag på gästhuset http://www.gasthuset.com/ och sen får jag se vad som händer, förhoppningsvis dyker det inte upp nåt som lockar särskilt mycket för jag borde verkligen ta det lugnt så jag är fit for fight imorrn! Är lite dålig på att tacka nej till roliga upptåg när jag har fått i mig en öl eller två och är iordning gjord...

Nu måste jag fixa färdigt mig så jag inte blir sen!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Våffeldagen!

Är jävligt sugen på och dra ihop några stycken och göra våfflor idag, det är ju trots allt våffeldagen idag! Kommer dock kanske inte att hinna detta för jag ska ju kanske sätta i håret idag...vi får se hur det blir helt enkelt!

Just nu skriker hela min kropp att det är VÅR!
Jag har vårkänslor så det bara skriker om det, jag gillart! :)
Det ska bli så skönt med helg och jag hoppas verkligen att det här vädret håller i sig i helgen också för då blir det te på min baksida och så kanske det kan slinka ner en och annan öl på lördag eftermiddag också? hihi

Livet leker!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

God Morning!

Känner mig rätt pigg idag ändå även fast jag har drömt en massa inatt...
Gött!

Blev ingen isättning av håret igår, får se om vi kanske hinner det idag istället...annars får det nog vänta till efter helgen, för det blir nog lite väl tajt med tid annars! Nu ska jag äta breakfast och sen är det dags att dra iväg till jobbet!

Måste bara tillägga en sak: Killar är verkligen riktigt efterblivna och dumma i huvet och dom få som inte är det dom är fan lätträknade alltså! Nu är det inget som har hänt mig eller nåt som har vart elak mot mig utan mot en nära vän till mig...när hon satt och berätta detta så blir man fan mörkrädd, har dom några hjärnceller över huvudtaget?
SUCK!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hårförlängning!

Fick mess att mitt hår har kommit idag och nu har jag vart och hämtat det...ser riktigt lovande ut, tror att det här kan bli riktigt bra faktiskt! Har pratat med Angelica och får hon tag i tången idag så kanske hon hinner sätta i dom idag!
Yaaay!

Annars idag har jag bara jobbat, är helt slutkörd men det är skönt samtidigt och slippa rastlösheten som har förföljt mig ett par veckor nu...längtar som bara den tills på lördag, ska bli riktigt najs! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gött e de!

Känns ganska gött att ha helgen planerad redan fast det bara är tisdag...på fredag blir det tjejmiddag på gästhuset med emmi, johanna och kicki! Tror säkert att vi blir några fler, men det är vi fyra än så länge...
På lördag blir det göteborg och kicki har erbjudit sig att vara nykter...SKÖNT, så slipper man åka på den jävla bussen hem, hatar att åka bussen!

Har jag hunnit få mitt löshår innan fredag så ska angelica sätta i det då så jag har snyggast hår på lördag ;)

Annars idag har jag jobbat och sen va jag och handla en sväng, ska köra hem bilen snart, men först ska jag lyssna på favvolåten just nu!

Längtar som bara den tills lördag, så det blir väl jag som får fixa partymusiken så vi har nåt bra och lyssna på när vi laddar inför kvällen på vägen dit!

Den här låten känns ju rätt given...

Permalink Örongodis Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hultan!!!

Idag va det nytt bandsläpp till hultan och jag upptäckte att det faktiskt är en riktigt bra line-up iår!

Shout out Louds
Markus Krunegård
Melissa Horn
Two door cinema club
Kent

the hives
the ark
30 seconds to Mars
Maskinen
Hoffmaestro & chraa

Dom som är fetmarkerade ska jag definitivt se och dom andra går jag på om jag har tid, det vill säga om jag inte hånglar, dricker öl, är för full eller bakis! haha

Nu ska jag strax dra iväg till nästa jobb, sen måste jag ringa Pia och höra om jag ska jobba på den sommaröppna förskolan i sommar...

Permalink Festa stöll!!! Kommentarer (1) Trackbacks ()

Veckan...

Känns skönt och ha lite planer för veckan, ska ju jobba självklart och sen ska jag göra lite sånna där tråkiga måsten som att städa och tvätta...sen ska jag och Emmi fika och inhandla present till Johan! På fredag, om jag har fått mitt löshår, ska jag hem till Angelica och få lite längre och fylligare hår :) På lördag blir det fest i gbg hos Johan, ska bli skönt och lämna kinna och festa nån annanstans faktiskt...ska kolla mina möjligheter att hitta en chafför bara! Ska kolla med Jojjo om hon har lust kanske...

Permalink Örongodis Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dumt...

Ytterliggare en helg med intriger...jag förstår helt seriöst inte hur det kan bli såhär varenda jävla helg, är det inte det ena så är det det andra...

Tog det lugnt i fredags och käkade middag med Johanna och Kicki, fick även kollat på Bröllopsfotografen...den va helt ok, men inte riktigt av samma kaliber som Smala Sussie! Den är svårslagen...

I lördags åkte jag till Borås med familjen och käkade middag och kollade på bio, Green Zone hette filmen och den va helt okej...spännande film! När jag kom hem kom Amanda, Qb + syster och kompis hit och drack lite...sen skulle vi helt plötsligt vidare till Hajom på fest! Och sikken fest sen, hur mycket folk som helst! Hajom hade blivit invaderat av fjortisar...vi insåg ganska fort att det här inte var något för oss, så vi drog till Assberg istället och festade där... Hade riktigt roligt...sen drog jag, Amanda, Amanda tillbaka till kinna och skulle till H. Kände inte riktigt för att vara där så jag skulle dra hem istället...men då ringde Becka och jag gick till J istället!
Rök ihop med idiot K och sen blev det bara missförstånd...vilken jävla soppa!? Ska det va sånt jävla liv varenda gång, så gör jag helt seriöst hellre nåt annat, för jag orkar inte med sånt här...

Idag ska jag jobba och sen ska jag nog bege mig till hälsostudion och betala min skuld så jag kan komma igång med träningen igen och börja boka pass! Sen får jag nog ringa och försöka reda ut röran från helgen...

Nä nu måste jag käka lite frukost!

Permalink Festa stöll!!! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Löshår?

Har beställt löshår idag, det blir flat hair sticks, alltså slingor som man sätter i med en värmetång...Angelica har ju satt i förut så hon ska göra det på mig! Ska bli riktigt kul faktiskt, kanske blir mycket jobb med det, men det får jag ta...

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag dra mig bort till mamsen och pappsen och sen bär det av till borran...får se hur det blir ikväll, kan inte riktigt bestämma mig för vad jag vill göra...

KLUVEN!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Borran...

Idag ska jag städa upp lite här, ligger kläder och saker överallt! Fick ju mitt paket från HM i torsdags och så var jag ju och shoppa lite på kappahl och lindex också, så idag ska kläderna hängas in i garderoben och så ska jag damma och dammsuga...

Vid fyra ska min familj hämta upp mig och så ska vi åka till borås och fira mamma som fyller år idag! Vi ska gå på bio, tror vi ska se Green Zone med Matt Damon, och så ska vi käka middag också...mysigt! :) Vet inte vad som händer efteråt dock, har pratat lite med Becka om att dricka lite och sitta och tjöta skit, men vi får se hur det blir... Funderar starkt på att ta det lugnt faktiskt för jag har ju haft ont i huvudet hela veckan och borde nog vila mitt huvud istället för att festa...

Igår var det jätte lugnt, lagade middag med Kicki och Johanna och kollade på Bröllopsfotografen...helt okej film, lite små lustig fast helt klart inte i samma liga som Smala Sussie!

Nu har grannen börjat spela musik så nu kan jag också göra det med gott samvete! haha

Permalink Filmtips Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frukost på Skrädderiet!

Idag blir det nog eventuellt frukost med Amanda och Jojjo på skrädderiet, min migrän har lagt sig nu så jag vågar mig ut idag tror jag... Jag va hemma från jobbet igår också och kunde knappt röra mig...mådde inte alls bra!

I lördags kom Lotta och Fia hit och eftersom det va så fint väder gick vi ut och satte oss på min baksida och tjöta ett tag, sen hälsa vi på hos Jonas och sen följde jag med Lotta hem. Va där hela dan och sen kom pappa och hämta mig på kvällen och körde mig till Marie... Va med när dom förfesta och när dom skulle dra till Borås drog jag vidare till Lotta och Ian.

I fredags tog jag det faktiskt lugnt...även om det kanske inte va helt självvalt så var det väldigt skönt!

Nu i veckan blir det bara jobba och så ska jag tvätta tror jag...men till helgen ska jag se till så jag får med mig Becka Bus och Lotta på en ev. spelkväll eller något annat kuligt! :)

Permalink Festa stöll!!! Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gynekolog!?

Vilket jävla yrke, palla sitta och stirra in i framstjärtar hela dan...hatar och gå dit! Hade blivit kallad för att ta sånt där cellförändringsprov som man nödvändigtvis måste ta när man har fyllt 23! Jag gick inte dit, så jag fick ett nu att jag hade fått en tid och jag tänkte att det är väl lika bra att man får det gjort...
Men fy fan va vidrigt det är, jag hatar verkligen och ligga där i den där förbaskade stolen!
Men nu är det gjort iallafall...SKÖNT!

Annars idag har jag flängt fram och tillbaka som en jävla jojo...öppnade först 6.15 och jobbade till 8.15 på ett ställe, sen gick jag på undersökningen...började på nästa ställe 9.30 - 12.30 och sen gick jag tillbaka till det första stället och jobbade 13-16. Känner mig lite halvt scizofren när jag ska komma ihåg alla tider...

Imorrn ska jag jobba och sen ska jag fika med Emmi och göra lite ärenden i byn och sen blir det nog lite fest med Lotta! Nu ska jag slänga mig i sängen och kolla på Sveriges dåligaste bilförare och skratta lite åt dom...

Natti natti!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Umgås?!

Vet inte riktigt hur jag ska hantera det här?
Jag blir lite irriterad faktiskt, när personer som man normalt sett umgås med, eller ja umgås och umgås...när vi vistas på samma ställe så nickar vi typ hej till varandra, annars blir det liksom inte särskilt mycket sagt oss emellan! Inte otrevlig, men han svarar liksom på tilltal men inte mer typ... Vet liksom inte om jag tycker att det är särskilt okej då att höra av sig och fråga efter skjuts, jag hade nog inte kunnat med det om det hade vart tvärtom...jag körde hur som helst inte! Jag tyckte inte riktigt att jag behövde ställa upp och gå upp och köra när jag redan hade gått och lagt mig...

Vet inte vad som har hänt med mig? Min syn på tillvaron förändrades över en natt känns det som...sen om det är bra eller dåligt det vet jag inte! Förmodligen är det ganska bra tror jag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kort från det senaste!

Insåg när jag tömde min kamera att jag inte har tömt den sen i januari så jag slänger upp lite kort från den senaste tiden! :)


















Älskar kort! :)



Permalink Festa stöll!!! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rise and shine!

Vad gött det är och ha ett jobb ändå!?
Visst, man gnäller mycket över att det är jobbigt och gå upp eller att man är så trött när man kommer hem, men jag vet seriöst inte vad jag skulle gjort om jag inte hade mina jobb! Tänk vad rastlös man skulle bli... Nu trivs ju jag toppen bra på mina jobb och det har säkert en ganska stor förklaring till att jag tycker att det är kul att jobba! Man tillbringar ändå större del av tiden av en dag på jobbet så det är ju ganska viktigt att man trivs!
Jag är stabilt nöjd med det!

Nu är det snart helg igen, undra vad man ska hitta på då? Har ju fått ett erbjudande om att festa på snickarn, men jag vet ju att det kommer bli en del sura miner då och det kanske är onödigt? Orkar ju som sagt inte med mer drama och då kanske jag inte ska bidra till att det blir ännu mer?
Pratade ju med Lotta i början av veckan också, så det kanske blir en dejt i helgen med henne, vi får se helt enkelt, det är ju inte riktigt helg än!

Nu måste jag fixa mig inför jobbet! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Säng säng säng

Nu ska jag gosa ner mig i sängen och drömma söta drömmar...inga dumma drömmar som jag drömde inatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tomt!

Det ekar verkligen i både mitt kylskåp och i min mage...måste verkligen åka och handla nu så jag kan laga lite mat! Det va ju pinsamt i helgen när P öppnade mitt kylskåp och det fanns typ leverpastej och ett paket youghurt som hade gått ut...haha

Blir nog ingen träning idag heller...jag ska satsa på imorrn istället och så får jag hitta på nåt annat spexigt idag efter att jag har vart och handlat! Ska kolla med Lotta och Ian va dom hittar på och så måste jag ringa Emmi och Marie också...

Nu är det väl bara att dra iväg så jag får handlat nån gång!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hungrig!

Efter en något konfliktfylld dag har jag nu tagit tag i min disk och ska koka lite spaghetti så jag får i mig nån mat, har ju inte ätit sen halv tolv på jobbet idag...min mage skriker efter MAT!!!

Annars idag blir det lugnt, det ska sitta några hos H ikväll, men jag känner verkligen inte för att vara med idag...ska ju till jobbet imorrn och kan inte sitta där borta och uggla hela tiden... Kom inte iväg på träningen idag heller, hade lite och prata igenom först, men nu är det gjort så jag kommer förhoppningsvis iväg på träningen imorrn istället! Ska ringa Emmi och Marie och kolla om dom är sugna på att träffas i veckan och fika lite...va ett tag sen jag träffa dom nu!

Nä, nu är det dags för spaghetti och sen ska jag tömma och ladda min kamera...vem vet kanske att jag slänger upp nåt roligt här! :-p

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Som sagt:

the drama continues!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag

starta fredag med förfest hos Adam och sen gick vi till H och mellanlanda innan vi bestämde oss för att dra till borran till M...när vi kom dit va det en ganska trivsam liten skiva och där träffa jag en del trevliga människor! :-D Efter det åkte vi hem och va hos H en stund...sen gick jag och P hem till mig och kolla på film! Trots utskällning av K (utan anledning kan tilläggas) så var det för mig en lyckad kväll, känner mig stabilt nöjd med den!

Lördag spenderades i komaläge och mestadels framför tv:n kollandes på film...somna vid tolv tiden och sen i söndags drog jag hem till Lotta och Ian en sväng och tjöta om allt möjligt! Gillar både Lotta och Ian, mer lättsamma personer än dom får man fan leta efter...fruktansvärt lätta att umgås och utan massa krusiduller och drama!

Idag har jag vart och jobbat i fritsla, det va lite kul och jobba på ett nytt ställe och med nya barn och personal...men jag älskar mina barn och personal på dom ställena jag jobbar på i kinna! Underbara är dom allihopa!

Nu ska jag slänga mig och ta en powernap, sen ska jag undersöka möjligheterna att låna bilen och åka och träna i gymmet kanske...har ju inte tränat på nästan två veckor nu så jag känner att det är dags snart! :)

Permalink Festa stöll!!! Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fixar och donar...

Idag har jag bestämt mig för att jag ska ha fixar dag...ska städa hela lägenheten, pappa ska komma hit och hjälpa mig bära ner tv:n i förrådet och sätta upp hyllorna (som har stått i ett hörn i köket sen långt innan jul) i köket...sen ska jag rensa avloppet i badrummet! Riktigt vidrigt, men men det måste ju göras nån gång...

Idag har jag vart på jobbet och målat barnen med ansiktsfärg, det tyckte dom va skit kul och det tyckte jag med om jag ska va riktigt ärlig! :) Imorrn blir det jobba och sen får jag se vad som händer...har inte pratat med nån direkt om vad helgen har att erbjuda, men nåt kul dyker säkert upp! Om inte annat känns det som att det kanske vore läge att ta det lugnt en helg...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()