Söndag!


Gjorde iordning islyktorna idag...dom blev mysiga! :)



Om det är någon som vill testa att göra så kan gör man såhär:

Fyll ballonger med vatten och sen lägger man ut dom över natten...det måste vara ute för lägger man dom i frysen så blir dom genomfrysta! När dom har stelnat sticker man hål på ballongen och hackar hål i isklotet...det ska inte vara fryst helt igenom så stå vid diskbänken eller utomhus annars blir det blött! Det blev jag! ;)

Nu ska Chille och Jojjo komma hit ikväll igen och kolla på den amerikanska versionen av Flickan som lekte med elden! Spännande! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

4.e februari


Förra veckan testade jag på att göra ljuslyktor av is som några hade testat på mitt jobb...skit snygga blev deras, mina ville inte ens frysa till is!? Så idag har jag testat igen...det är ju så kallt så att jag snart fryser till is och då borde lite vatten i en ballong kunna frysa hur lätt som helst! Ska lägga upp kort här sen om jag lyckas få dom bra :)

Det blir en lugn helg denna helgen...har legat hemma hela veckan förutom igår och haft feber och en överjävlig hosta som inte har velat ge med sig! Så ikväll blir det film med Jojjo och Chille...

Nu blir det städning som står på agendan! :)

Hej Svejs

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()