Go bula!


Fan va ont det gör! Skulle böja mig ner i duschen och raka benen och slog pannan rätt i handfatet...blev helt rött och det känns som jag kommer få en jätte bula...haha snyggt, kommer se ut som Ringaren i Notre Dame...

Åkte på magsjuka i torsdag och låg och kräktes hela kvällen, men det gick över väldigt fort...spydde ingenting igår och kunde äta lite riktig mat på kvällen...och idag känns allt som vanligt typ så ikväll ska jag till Lotta en sväng och bli bjuden på lite mat och så ska vi lyssna igenom banden som ska spela på P&L...köpte biljetter dit igår! Så nu blir det definitivt av!!! YAAAAY!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Innan jobbet!


Håller på och gör mig iordning innan jobbet samtidigt som jag kollar på Big Brother säsongen 2002...haha underbart! Den säsongen när Kitty och dom är med...den var ju den bästa :)

Måste fortsätta här nu...

tjing tjing! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Big Brother!



AAAHHH! Gud va jag stör mig redan på vissa...helt sjukt! Han Nicky från Sthlm...han är bara för mycket! Han är ju så jävla jobbig! Han säger att han är sexmissbrukare...undra om han har full koll på vad begreppet betyder eller om han bara säger det för att det ska vara bra tv! Hur som helst tror han ju att han är störst, bäst och vackrast!

Blev ingen färgning av håret igår, ska försöka få gjort det idag istället...ska jobba 10-18 idag, kommer vara helt död sen ju...men men jag tar det bara! Nu måste jag skynda mig lite...tjing tjing! :

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

En svacka!


Är inne i något av en svacka just nu...är konstant trött! Igår var enda dan på hur länge som helst som var någorlunda okej, men annars på veckodagarna är jag helt död...

Ska hursom helst ta tag i mig själv lite nu och åka till affären, sen ska jag färga mitt hår och ta hand om mina kläder tänkte jag :) Sen blir det nog bara en lugn kväll framför tv:n...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Yaaaaayyy!


Nu händer det grejjer :) Skönt att saker börjar lossna lite nu...nu är det bara lägenhet som fattas och sen är det mesta löst! Jag gillart!

Nu blir det strax iväg till jobbet så nu måste jag lägga på ett kol! :)

tjing tjing!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag!


Idag är det lördag och det känns som om detta kan bli en toppen dag...känner att det bara bubblar i mig av härliga känslor idag! :) Är på tokbra humör...det måste vara för att jag har börjat dan med att fuldansa i väntan på frukost! Dansa is the shit :)

Ska hämta Lotta när mamma har kommit hem från jobbet och sen måste jag till systemet också och inhandla drycken som skall förtäras ikväll...får nog bli några pripps och Stella! :) Vet inte riktigt vad som händer ikväll än...ska iallafall vara med Becka och sen får vi se vilka det blir mer! Steffie och Aurel är hemma över helgen så jag hoppas på att dom ska vilja sammanstråla med oss sen... :)

Såg färdigt på the Sons of anarchy igår...otroligt spännande serie! Undra vad som händer i Säsong 4...väntar med spänning på säsong 4 av True Blood också :) Nu blir det Solsidan och sen ska jag göra mig färdig och åka och hämta Lotta :)

Trevlig helg folket! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag!



Tog ju ledigt idag så jag började helgen tidigt, redan igår...var hemma hos Fikus en sväng och drack öl och sen gick vi iväg till en annan kompis! Var en himla trevlig kväll, men jag är väldans trött idag...så det blev faktiskt bara en lugn hemma kväll idag med Sons of Anarchy! Ganska skönt faktiskt...

Imorrn blir det nog festa till det lite granna med Becka, Emmi och kanske Steffie och några till! :)
Nä, nu ska jag kika färdigt på detta avsnittet och sen blir det sova stöll för nu orkar jag inte hålla uppe ögonen längre! :)

GOD NATT!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Tisdag!


I helgen gjorde jag inte så mycket...var en ganska lugn och beskedlig helg! Va hos Angelica en sväng i fredags och tjöta skit och i lördags åkte jag hem till Emmi och drack några öl och kollade på melodifestivalen...Sanna Nielsen sög för övrigt! Fattar inte varför hon fick gå vidare och bli säker...men men jag röstade inte vilket betyder att jag inte borde säga så mycket om saken! haha :)

Igår var det alla hjärtans dag och eftersom jag inte har nåt kärleksliv och tala om för tillfället och eftersom Lotta är det närmaste jag kommer till att vara något som kallas par, så åkte jag hem till henne på alla hjärtans dag fika! Sen åkte jag hem och hon fick besök av sin löööv! :)



Nu sitter jag hemma och tänkte kolla på Sons of Anarchy men hoppar det och kollar på Solsidan istället innan jag ska dra iväg till Fikus på en kopp te...

Tjing tjong... 

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Torsdag!

Idag är det torsdag och snart är det helg igen...den här veckan har gått så fort! Tyckte precis att det va helg...öppnade idag på jobbet, vilket innebär att jag slutade tidigt och det var skönt även om jag inte gjorde nåt speciellt! Var hemma en stund och sen var jag och fika med Becka på Donken coh prata lite om Danmark på min födelsedag...hoppas att alla följer med! Hade vart grymt kul, men förstår att alla kanske inte har råd eller tid!

Imorrn blir det jobb och sen ska jag kanske träffa Angelica och umgås lite...på lördag blir det träning med Becka på dagen och sen ska jag nog hem till Emmi på kvällen! Hon har PF (pojkvänsfritt) haha... Känns som det nog kommer bli en rätt lugn helg och det ska faktiskt bli skönt...var helt färdig efter förra helgen! Har vart så trött det sista...

Sitter och kollar på Sveriges bästa bilförare nu och jag fattar inte hur dom bär sig åt! haha
Nu ska jag fortsätta titta och sen ska jag gå och lägga mig tidigt! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mitt 25 års galej!


Har suttit och planerat mitt 25 års galej med Emmi innan...har funderat om och om igen om vad jag vill hitta på...det är så svårt! Det beror ju helt och hållet på hur mycket tid, pengar och engagemang folk är villiga att lägga ner! Kom iallafall fram till att det blir en roadtrip till Danmark över dagen och sen går vi ut på KK eller nåt när vi kommer tillbaka...dom som vill och orkar då så klart! Vi börjar ju trots allt bli gamla nu, inte långt kvar till 30 sen...AAAHH!!!

Känns som det kan bli riktigt lyckat faktiskt! :)

Idag har jag vart och jobbat och nu är det strax läggdags...har vart helt färdig idag så det får bli sängen tidigt! :) Helgen var bra trots att jag var ganska kass i fredags, kämpade dock iväg till jobbet och på lördagen var jag bättre igen så jag hjälpte Lotta och flytta färdigt! Vi satt där på kvällen och drack lite öl och lyssna på musik och sen åkte jag hem på söndag kvällen...var en bra helg!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag!

Idag är en tråkig och grå dag...kom hem för en stund sen och för någon minut sen sköljde en våg av deppighet över mig! Vet inte varför, men det kommer ibland... Känner mig jätte sur nu så jag ska krypa ner i sängen och kolla på Greys anatomy och sura på mitt rum! Tråkigt måhända men sant...ligger hellre själv och surar färdigt än att förpesta mina vänners omgivning med mitt kassa humör... Många tror kanske att jag är glad typ jämt, åtminstone är det nåt jag ofta får höra "du är typ jämt glad"...kan dom ju få tro om dom vill, men dom som verkligen känner mig vet att jag har mina dagar...och idag är en sån dag!

Nu ska jag slänga mig i sängen så jag fått surat färdigt tills ikväll...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag!


Igår bestod dagen av jobb och sen var jag hemma i några timmar innan jag åkte till Rydal och hjälpte Lotta med lite packning...sen åkte vi och tittade på lägenheten! Hur mysig som helst...fräscht kök och badrum! Vi hade köpt med oss lite snask från OKQ8 som vi kunde käka på premiärfikan där...haha Jag och Lotta sitter och asgarvar och fikar i en lägenhet utan en enda möbel än så länge... :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Typiskt...


Fick svar på lägenheten idag och jag fick den inte...synd, men det kommer ju fler och under tiden kan jag spara pengar till nya möbler! :)

Beställde ett as snyggt duschdraperi från HM igår, sånna små saker kan man ju köpa nu, men köksbord och sånt får ju vänta tills jag har fått en lägenhet! Ska med Lotta och titta på hennes lägenhet, hon fick nycklarna idag så vi ska flytta lite lådor och sånt och sen på imorrn eller på torsdag ska vi börja flytta grejjer...gillar och flytta, hahaha flytta in då vill säga...flytta ut är ju helt klart mindre kul!

Annars i veckan blir det bara jobb...

Nu ska jag försöka få tag i min laddare, tjing tjing!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()