Lägenhet!


Har varit och tittat på lägenhet idag, en etta på snickarn och den såg helt okej ut...förutom att köksluckorna var blåa! Men men det är smällar man får ta...annars såg allt det andra helt okej ut! Får ju "trädgård" och balkong och så och ;det är något jag saknade i min gamla lägenhet...varenda gång man hade folk hemma så blev det fullt med rök inne även om man hade öppet och stod i dörren på min franska balkong! Ligger trea i kön på den så det är bara att hålla tummarn och hoppas på att den blir min...

Annars har det vart väldigt lugnt...jobbade en del förra veckan och så blev det jobba på nattpatrullen hela helgen så nu börjar jag bli riktigt sugen på helg!

Nu ska jag powernapa en kvart eller två och sen hoppas jag på att det ska hända nåt roligt! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Thailand!


Har vart och hämtat mamma och pappa på Landvetter nu och man blir så sjukt sugen på att åka till Thailand när man hör dom berätta!

Har fått lite presenter som plåster på såren för att jag inte fick åka med...här kommer lite bilder på dom!
Två stycken skeva mössor, dom är egentligen inte till mig...det var nåt dom köpte till varandra som en kul grej när dom var ute en kväll...men jag fick ett par låga svarta converse, en Mulberry väska, ett par Ray Ban solglasögon och ett par Burberry solglasögon! I like...
Jag sa att dom gärna får åka till Thailand oftare...fast nästa gång får dom gärna ta med mig också!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag var dagen...

Jaha idag var då dagen då mitt nummer skulle konverteras över på mitt abonnemang så att jag äntligen kan hiva min gamla telefon och börja använda min Iphone...tror ni att skiten funkar? Nej, naturligtvis inte... Fick hem ett vanligt simkort på posten igår...seriöst är dom efterblivna eller? Om jag beställer ett nytt abonnemang samtidigt som jag beställer min iphone och dessutom vill att dom ska flytta över mitt gamla nr till det kortet...så borde dom väl fatta att det är till kortet som hör till Iphonen inte till ett vanligt jävla kort? ÅHHHHH, jag blir så jävla trött! Ska ringa till Tele2 sen på min lunch och skälla på dom! Nu är klockan dags att gå till jobbet och jag är skit nöjd med det och jätte pigg...NOT! Det här kommer bli en skit dag känner jag på mig...suck! DOnt worry, be happy...MY ASS!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mobilbloggar

Testar att blogga lite från mobilen...ligger helt klarvaken och kan inte somna om! Tur att jag slutar tidigt så kan jag åka hem och sova innan det är dags att ge sig iväg och hämta mamma och pappa på flygplatsen. Dock verkar det som att deras plan är försenat med tre timmar, vilket ändå passar mig bra...då hinner jag sova lite innan! Annars idag har jag jobbat några timmar och städat lite här...nej nu ska jag försöka blunda lite och se om jag lyckas sova nån rimma innan jag måste fixa mig till jobbet! Tjo och tjäng Säger Sanna från sin säng

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dåligt!

Kom på att jag har varit rätt dålig på att blogga det sista, men jag har haft fullt upp så jag har inte hunnit faktiskt! Har jobbat ganska mycket och när jag inte har gjort det så har jag vart iväg på äventyr... :) Denna veckan blir det nog rätt lugnt med äventyr dock!

Idag ska jag städa för imorrn kommer mamma och pappa hem och det kan ju vara snällt om det ser någorlunda ut som det gjorde när dom lämnade det! hahaha inte för att det inte gör det nu, men några drag med dammsugarn och städning på toa och i köket behövs faktiskt! :) Sen blir det jobba några timmar på eftermiddan...imorrn blir det jobba och sen ska Lotta åka med mig till Landvetter och hämta päronen...kan va skönt och ha nån som fördriver tiden med mig och det brukar jag och Lotta kunna göra rätt bra så det ska inte vara några problem! :)
Sen blir det jobba hela helgen...skitkul? NOT! men jag måste läsa färdig mina jävla deligeringspapper så jag kanske kan bli deligerad i helgen! Hade vart grymt skönt...

Nu ska jag ner och äta lite frukost och ta tag i städningen! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag!


Dagen har bestått av massa missförstånd och krångel...hoppas det inte är någon större skada skedd och att jag inte ställde till det alltför mycket! Nu får det bli skärpning från min sida så jag verkligen har koll på mina tider och sånt... Eftersom det inte blev nåt jobb idag så åkte jag, Angelica och Patrik till gymmet en stund...fick solat lite och sen träna jag och Angelica benen i gymmet! Patrik fick gå runt själv tyckte Angelica... haha ;)

Sen dess har jag bara vart hemma...har inte vart nån höjdar dag så jag har inte känt för att göra nåt speciellt ändå...men imorrn får det bli nya tag! Imorrn ska jag jobba till 14 och sen ska jag iväg och träna tänkte jag...om jag inte träningsvärken är för jävlig då vill säga!

På torsdag ska jag hämta mamma och pappa på Landvetter så på onsdag blir det nog städning på hög nivå...nej så farligt stökigt är det inte, men torka av borden och dra några drag med dammsugarn får vi nog göra! När jag tänker efter ska jag nog ta och vattna blommorna nu också...

Ikväll ska jag göra gulaschsoppa och sen hoppas jag att jag ska slippa laga mer mat tills mamma och pappa kommer hem! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min Iphone!


Jag beställde ju en Iphone i mellandagarna och dom sa att det skulle ta cirkus 6-8 veckor och häromdan höll mina pengar på mobilen på att ta slut så jag fyllde på den i förrgår... När jag kom ner igår morse så hade jag fått brev om att min Iphone hade kommit...vilket innebär att mitt abonnemang också har kommit! Orka vänta på att jag ska göra slut pengarna på kontantkortet innan jag kan börja använda telefonen...

Igår var jag med Lotta på Marks bostad så hon fick skriva kontrakt på sin nya lägenhet...sen va vi och fika med Jojo och sen åkte jag hem och gjorde mig iordning! Lotta och Emmi kom hit och vi käkade middag och drack lite, sen kom Emelie en sväng också... Blev lite väl många öl och jag tyckte grymt synd om Lotta som skulle upp och jobba idag, men det är smällar man får ta ibland! Det har vi nog alla gjort...haha

Ikväll blir det att läsa deligeringspapper och kolla på film och käka popcorn...

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

always look on the bright side of life...


Ibland är det svårt dock! Igår var en riktig skitdag...den värsta på länge! Eller ja, dagen var väl helt okej...men efter att ha fått reda på en sak gick allting ganska snabbt utför! Pratade dock lite med Fia på fejjan och sen kändes det lite bättre...idag känns det mycket bättre och jag ser lite annorlunda på saken! Jag ska nog vara rätt nöjd med situationen ändå...tänk om det hade vart ombytta roller, hur nöjd hade jag vart då? Gräset är ju alltid grönare på andra sidan, men jag tror nog att mitt är grönast om jag tänker efter! :)

Imorrn kväll ska Emmi komma hit och käka lite och dricka en öl eller två, vi kör en budget variant på after work :) Ska kolla med Jojjo, Becka och Lotta också...kan vara mysigt, kanske kan spela lite spel eller nåt också! :) Behöver umgås med mina tjejjor och bara tjöta skit, ha roligt och mysa utan massa ståhej! :)

Ska försöka komma iväg och träna imorrn på förmiddagen också... :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hmmm?


Åh, vad trött jag blir på alla spratt livet spelar en ibland!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Friskhetstecken?

Undrar om det faktum att jag inte kan sova kan vara ett friskhetstecken...måste va för att jag somna på soffan innan!? Har haft feber i ett par dagar nu...eller ja sen i söndagskväll typ! Trodde jag var frisk idag, men på eftermiddan/kvällen fick jag så jävla ont i huvet! Så jag tog en tablett och somna och nu kan jag inte sova...fy fan!

Hoppas på att vara frisk imorrn så jag kan jobba på torsdag, nu är jag trött på att ligga hemma och ha tråkigt! Skulle ju tvättat idag med, men kunde knappt röra mig innan så jag fick strunta i den...ska slänga på ett avsnitt till av Greys och hoppas på att jag somnar till det!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Partyhelg!


Den här helgen har gått i festandets tecken och det har varit riktigt kul faktiskt...va och hämtade Lotta i fredags och sen gick vi till en kompis och drack öl!
I lördags va vi på förfest och sen drog vi till KK och sen satt vi en sväng hos Becka efteråt och tjöta skit! Har vart helt färdig hela dan...

Skulle egentligen vart ledig hela veckan, men det ser ut som det blir en del jobb ändå! Det är skönt det...är inte riktigt gjord för att gå hemma och dra! Får panik då...imorrn blir det iallafall jobba till 15 och sen blir det träna afro på kvällen! :)

Nu ska jag gå upp och slänga mig i sängen och glo på ett avsnitt av Greys och sen ska jag sova! God natt folket! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2:a


Har hittat en ledig tvåa på Snickarn...överväger starkt att söka den, men det är jävligt mycket pengar känner jag och betala 4000 i hyra varje månad! Speciellt när jag inte har ett fast jobb...får fundera lite till, sista dan är på måndag så jag har ju tills dess på mig!

Problemet är ju bara att jag måste köpa nya möbler om jag ska flytta dit...måste ju ha en större soffa isåfall, har ju inget köksbord och så vill jag ju ha en större säng och sängmöbler isåfall! Blir mycket pengar...hmm får fundera lite på detta!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hemma från jobbet...


...och nu ska jag sova! :)

Har jobbat och nu när jag kom hem fick jag vinkat av mamma och pappa för dom ska åka på semester till thailand! Lyckliga dom som slipper all snö och slask...är inte alls avundsjuk! Hoppas dom får kul och dom får njuta lite åt mig också...

nu ska jag sova för inatt blir det jobb igen!

Godnatt! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

jobba jobba jobba


Dagen går i jobbets tecken...öppnade på jobb nr 1 vid halv sju i morse och jobbade där till åtta, sen gick jag till jobb nr 2 där jag jobbade till tre... Sen gick jag hem och sov och nu bär det snart av till Nattpatrullen som är jobb nr 3! haha Väldigt mycket flängande, men jag tar det bara! Nu blir det jobba natt i några nätter och sen ska det förhoppningsvis lugna ner sig lite grann med jobb så jag får vara lite ledig iallafall! :)

Har funderat på vad jag ska hitta på för spexigt på min 25 årsdag...överväger faktiskt att ge kryssning en chans till, dock inte till polen denna gången! Polen sög... Denna gången får det bli tyskland tror jag...går ju en göteborg-kiel eller så får man åka till stockholm först och åka med Cinderella! Får se vilket det blir, det hade vart grymt roligt och dra ett stort gäng och bara ha riktigt jävla roligt! :)

Nu ska jag glo lite till på greys och sen ska jag fixa mig för jobbet...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött


Är helt färdig...det känns att man har vridit på dygnet det sista! Även om jag inte har vart ledig särskilt mycket så har det varit mycket nätter jag har jobbat och när jag har vart ledig har det ändå blivit rätt att jag gått och lagt mig rätt sent!

Så nu är jag förtjänt utav en powernap och sen ska jag och mamma iväg och träna afro på Corpus...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2.a jan 2011


Tog det bara lugnt igår, va lite sugen på att hitta på nåt men eftersom jag hade lovat att följa med till mormor och morfar på middag och att följa med efteråt och hälsa på farmor på Rönnäng så kändes det bättre att ta lugnt! Känner mig rätt så nöjd med det idag faktiskt...eftersom jag känner mig rätt pigg och kry idag så funderar jag på att dra och träna sen...

Imorrn blir det jobba på förskola och sen tänkte jag träna lite afro kanske...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyårsafton...


Jag tog på mig att jobba nyårsafton i år...och det är klart att det har sin charm att fira med nära och kära, men det var rätt skönt och slippa bry sig om vad som händer, vad man ska ha på sig osv! Nu visste jag långt i förväg att jag skulle jobba och kunde släppa allt som har med planerande och göra!

Det blev ett helt okej nyår ändå på jobbet...Marita hade gjort en räkpaj, Carola hade gjort ett fruktfat, Lisbeth hade gjort Ris ala Malta och jag hade med mig snacks! Vi dukade upp innan tolvslaget och käkade lite och så skålade vi in det nya året med alkoholfri skumpa! :) Sen gick vi ut och kollade på fyrverkerierna innan det var dags att ge sig ut på mittenrundan...

Ikväll blir det nog lugnt för min del, vi ska till mormor och morfar imorrn och käka middag och sen ska jag, pappa och Rasmus och hälsa på hos farmor på Rönnäng! Va ett bra tag sen jag hälsade på henne nu så det kändes som att det är dags!

Nu ska jag kolla på lite Greys anatomy och vänta på att mammas lasagne ska bli färdig! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()