Nya håret och lägenhet!


Lägenheten är min, var och skrev på papprena igår :) Och det blev ändrat så jag får flytta in 1.a juli istället! Hur underbart är inte det då? Vill att det ska bli juli NU!!!

Igår satte jag i löshåret, blev skitbra...dock blev det lite för långt, så Frida får nog klippa till det lite till idag...annars är jag jätte nöjd! :)

Idag blir det jobba och sen har jag inte riktigt bestämt mig för hur jag ska göra...antingen blir det lite partaj på hemmaplan eller så blir det åka till gbg och kolla på GAIS - ELFSBORG! Gbg lockar mest, men slutar ganska sent så det blir nog lite stressigt att ta sig in och så innan 19, men jag får se hur jag gör! :)

Nu måste jag fortsätta göra mig färdig...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyfärgat hår och mina nya linser!


Igår kom mina nya linser...förhoppningsvis ska mina ögon må lite bätttre med dom än med engångslinserna...den här månadslinser ska man nämligen kunna ha i dygnet runt i en månad...man får nog ta ut dom och rengöra dom emellan men det ska nog bli bra...

Färgade håret igår och idag ska jag till Fikus och sätta i mitt löshör som har kommit...ska bli riktigt kul! :) I helgen vet jag inte riktigt vad som händer...överväger att ta det lugnt för jag har fortfarande inte riktigt återhämtat mig från förra helgen! Är sjukt trött...

Nu måste jag sminka mig och göra mig färdig för jobbet! :) tjing tjing!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skärtorsdag!


Har vart full fläkt idag...har jobbat, sen var jag och skulle byta skorna, men det var tur att det inte fanns några andra i min storlek för nu har jag ångrat mig och kommit fram till att jag vill ha dom röda! :)

Var och kollade på lägenheten idag med och den va jätte fin, dessutom ska dom flytta ut 1.a juli redan vilket innebär att jag inte behöver vänta till augusti med att flytta in! Jag kommer alltså ha en egen lägenhet halva sommarn iallafall! :)

Nu ska jag iväg till Emmi med mina röda converse, senapsgula klänning och dricka öl! Jag gillart :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min födelsedag!


Idag är det min födelsedag, men det känns inget vidare och fylla 25 faktiskt...i lördags var det ingen fara dock! Alla var hur underbara som helst och alla firade mig med bravur...vi började dagen med Laserdome i Borås och det var riktigt kul! Amanda gick in för det till tusen och resultatet blev ett vandaliserat skjutvapen och ett trasigt knä när hon

gjorde en vurpa utan dess like! :) Efter det åkte alla hem till sig och gjorde sig färdiga och sen möttes vi upp hemma hos mig vid sex och grillen startades...det blev grillspett med pastasallad på menyn! Det blev riktigt gott faktiskt och snälla Johan hjälpte mig genom att vara grillmästare! :)

Efter middagen hade vi presentöppning och jag fick jätte fina och riktigt genomtänkta presenter...mina vänner känner mig väl och vet vad jag uppskattar! :) Det värmer i hjärtat :) Sen blev det utgång, vi var ute ganska sent men det var riktigt kul ute också faktiskt...sen blev det efterfest i skene! Det var också trevligt...

Nu är det onsdag och det är min riktiga födelsedag, idag blir det fira med släkt och familj och dom kommer hit om cirkus en timma och käkar tacobuffé...gott och smidigt! Sen överväger jag att gå bort till Fikus och ta en födelsedagsöl på hennes balkong och tjöta skit!

Annars blir det jobba imorrn och sen ska jag iväg och kolla på lägenheten, tror jag tar den oavsett...ligger ju trots allt etta i kön så den är ju min om jag vill! :) Hoppas jag kan flytta in lite tidigare så jag kan spendera lite av sommarn i lägenheten! :) Sen var det prat om att grilla med Jojjo och Chille imorrnkväll...får se lite hur det blir i helgen, har inte ens funderat knappt på vad jag ska hitta på faktiskt...

Nu måste jag sminka mig och göra mig färdig för snart kommer folket! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbar dag!

Ytterliggare en underbar dag med fint väder, prat och glassande i solen! I LÖÖÖV!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SOL!


Fan vilket härligt väder det har varit nu...allt blir så himla mycket lättare när det är så gött väder! :)
Igår gick jag och shoppade lite efter jobbet, kändes som det var dags att köpa lite mer vår och sommarkläder nu när det fina vädret är här! :) Sen blev det hem och ta på sig lite svaligare kläder och sen gick jag och Fikus och satte oss på hennes balkong och käkade ananas och tog varsin cider...sen gick jag hem och la mig för jag var helt färdig!

Nu på morgonen så såg att jag har fått ett erbjudande på lägenheten jag sökte på snickarn...och jag ligger etta! :) Wohoo...jag har ju varit där och festat några ggr, men jag kommer inte ihåg hur det såg ut riktigt så jag får la ringa Tobbe så jag får komma och titta på den! :) Ärligt talat skiter jag i hur det ser ut och vad det är för tapeter, bara att få nåt eget igen ska bli underbart! :)

Nu ska måste jag skynda mig till jobbet! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag!

Även denna dag har vart fylld av fart och fläkt...dagen började med jobb, var dessutom och gjorde ett gästspel på mitt nya jobb en stund och det var kul och träffa alla! :)

Jobbade ju stängning idag så jag trodde jag skulle vara helt död efteråt och inte orka göra nånting, men icke då! Gick hem och provade en klänning jag har beställt till Steffies bröllop! Den satt som en smäck! :) Skönt och ha det avklarat... Sen åkte jag iväg och handlade lite godsaker till jobbet imorrn och fick även handlat en del av maten som ska lagas på lördag...en effektiv och produktiv dag idag!

Fick dessutom städat mitt rum idag...det blev mamma väldigt nöjd över vill jag lova! Jag med faktiskt...känns skönt att det är ordnat imorrn så jag kan förbereda så mycket av möjligt med maten och så imorrn! Hade blivit lite väl bra om jag skulle städa då också...

Nu ska jag slänga mig i sängen och glo på BB och Anna Pihl...är helt färdig nu!
GOD NATT!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra dag! :)


Har haft en super bra dag idag! :) Började dagen med att hitta en lägenhet jag ska söka...gick till jobbet och hade en bra dag där, fick även sökt in på en distansutbildning i Alingsås...efter jobbet åkte jag och Jojjo och shoppade kläder åt mig!
Hittade en skinnjacka, en klänning jag ska ha på lördag, köpte underkläder, smycken och tittade även på skor! Hittade ett par vita converse jag är sjukt sugen på! :)

Efter shoppingturen åkte jag med Jojjo hem och lagade mat till henne och sen satt vi bara och tjöta skit och hade trevligt! :) Nu är jag hemma och har bäddat sängen med rena sköna lakan och snart är det sängdags för jag är helt färdig...imorrn blir det jobba stängning och se ska mitt rum städas! Måste hämta mitt paket från HM också...är inne i en riktigt shoppingperiod...LÖÖÖV IT! :)

Nu ska jag kolla på ett avsnitt av Anna Pihl och sen blir det sova... tjing tjing! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag!


Idag är det onsdag och igår gjordes dom sista detaljerna för helgen...idag ska Halmstad betalas och jag ska även shoppa lite tänkte jag! Ska kolla om jag hittar nåt kul till på lördag! :)

Annars i veckan har jag jag inte så mycket...jobbat och stått i! I måndags va jag på APT på Lyckegården som ska bli min nya arbetsplats! :) Det känns ganska bra faktiskt och skönt att komma in lite mer i vad som händer där och så...

Sitter och kollar på BB innan jobbet och jävlar va sjukt det är ibland...jag skrattar ihjäl mig!

Nu måste jag göra mig iordning lite... tjing tjing!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Men va fan!?


Igår mådde jag mycket bättre, visst jag hostar fortfarande som en galning, men ögonen var mycket bättre...så igår när jag skulle ut snabbt till affären testade jag att sätta i linserna! Hade i dom i cirkus 3 timmar, men det var tydligen tillräckligt för när jag vakna i morse var ögonen röda igen...det får dock bli väl för idag tänker jag gå till iallafall! I värsta fall får dom väl skicka hem mig igen...får gå dit utan smink och med glasögon! Känns sådär...brukar aldrig visa mig för allmänheten i dom! Fy fan...

Ja ja, det får bli väl...helgen blir lugn iallafall så jag är fit for fight på måndag, blir med andra ord ingen fotboll på lördag! SKIT!

Nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv tills det är dags att gå till jobbet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

sjukling!


Dagen har gått i sjukdoms tecken...hostar, snorar och mår allmänt för jävligt...känner mig som en kille när jag gnäller, det brukar ju vara så synd om dom när dom är förkylda! Det är faktiskt lite synd om mig...har åkt på allt på samma gång!

Annars idag har jag kollat på några filmer...har sett Sanctum, men den var ganska kass...sen har jag sett I rymden finns inga känslor och nyss såg jag färdigt Himlen är oskyldigt blå...den va också sådär faktiskt! Den va ganska seg...

Nu kollar jag på Big Brother och sen ska jag nana...
God natt!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bläää!


Nu är jag trött på och vara snorig och trött på mina ögon! Inte alls kul detta...vill bli frisk och kunna jobba och sen vill jag ju dra på fotbollen på lördag! Känns jätte fjantigt att inte kunna gå och jobba för ögonen, men det smittar ju faktiskt så det är väl bara att vara hemma...förhoppningsvis kanske jag kan jobba på torsdag igen!

På fredag ska vi nog fira pappa lite och så ska vi laga lite mat...antingen ska vi testa på Flygande Jakob igen (sist gick den knappt att äta, det var grymt starkt!) eller så blir det Djungelgrytan som jag har visat upp innan här på bloggen! :) Den är grymt god och enkel att göra...sen blir det nog bara lugnt, sen får jag väl se hur det blir på lördag!

Idag har jag kollat på Sanctum...den va inge vidare faktiskt! Ganska förutsägbar, slutet var så där klassiskt som det brukar vara i alla amerikanska filmer! Brukar tycka att James Cameron filmer är bra, men den här höll inte alls samma klass...den var snyggt gjor och så, men skådespelarna sög och det gjorde det mesta av handlingen också!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen som varit!


I fredags var det fest i Kinnahult...var hos Lotta före och sen åkte vi till Kinna på en annan förfest! Hade jätte kul, men själva festen var sådär, drog därifrån ganska tidigt och åkte hem till Fikus istället...

Lördagen var lugn...mina ögon blev helt konstiga hos Frida och jag trodde att det berodde på hennes hund, men fatta rätt fort när det höll i sig hela lördagen att det måste vara nåt annat! Dom är fortfarande inte helt som dom ska...så nu går jag runt hemma med mina fula glajjor och röda ögon... Har inte jobbat idag eftersom ögoninflammtion smitta, blir hemma imorrn med, men räknar med att kunna jobba på onsdag...

Annars i veckan blir det väl bara jobba...på fredag ska vi ha lite fredagsmys hemma och fira pappa som fyller år! På lördag är det fotboll i gbg som hägrar, GAIS mot Trelleborg! :) Så då åker nog jag och Amanda in och hejjar, sen blir det väl eventuellt att man stannar kvar och festar lite...

Nu blir det tv och sen sova ganska tidigt...är helt färdig!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()