Måndag!


Igår var det söndag och då låg jag mest hemma...fick gjort lite sånt där nödvändigt som städa, betala räkningar och sen bjöd mamma och pappa på Kinamat och det blev lite film och så! Kollade på Dear John...påminner något om the Notebook, men Notebook är ju grymt mycket bättre! :)

Idag har jag vart och jobbat och sen kom Emmi och hämta mig och vi åkte hem till henne och skulle sitta ute i solen och dricka te! Det gick inge vidare, solen hade gått i moln och det blåste as kallt så vi gick in och satte oss istället... Hon ska åka iväg till Halmstad med hennes mamma på en sån där weekend som brukar finnas med i Markbladet...jag blev grymt sugen på detta måste jag säga! Har ju aldrig varit i Halmstad och skulle gärna vilja åka dit och det var inte så farligt dyrt heller...ska kolla lite mer på detta och se om jag kan få med mig Becka på detta kanske! Jag och Becka i Halmstad en helg skulle inte vara fel...då får halmstadborna akta sig! haha

Nu ska jag bädda min säng med rena lakan och sen blir det nog en film innan det är dags att knyta sig så jag orkar upp till jobbet imorrn! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag!


Har vart en härlig söndag hittills...vaknade upp pigg och utvilad vid tolv och sen betala jag mina räkningar och käka kinamat! Nu blir det kolla på the switch...verkar ganska rolig! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra dag!

Har vart en bra dag idag...den bästa dagen på en vecka som har varit rätt tråkig och deppig! Nu kan det bara bli bättre, för imorrn är det helg och då ska jag ut på festligheter! :) Nu ska jag sova och i övrigt så längtar jag tills imorrn :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Konstig vecka!

Detta har vart en konstig vecka, har funderat väldigt mycket om saker och ting...hur jag ska göra med vissa saker och så... Har väl egentligen inte kommit fram till nåt vettigt än, men man får ett wakeup-call när man märker att saker och ting inte är som man tror... Men men det är la inte mycket och göra nåt åt, får la bita i det sura äpplet bara och försöka göra nåt åt det istället! Imorrn ska jag jobba och sen bär det av till Gbg och fira Petra...det ska bli kul! :) Har inte vart ute i Gbg på ett bra tag nu så det ska bli kul och träffa lite nytt folk och vidga mina vyer lite...håller även på att planera en kommande Oslo-tripp! Ska undersöka möjligheterna att åka dit den 17.e maj...hade vart SÅÅÅ kul!!! Nu blir det kvällsmacka och sen blir det BB innan jag ska sova! :) Ha en bra kväll! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Deppig...

Har verkligen vaknat på fel sida idag...känner mig stabilt missnöjd med det mesta och jag kan dessutom Inte böja mig ner för att jag har ont i ryggen! Känner mig missnöjd med det mesta just nu så idag ska jag bädda ner mig och glo på film, dåligA serier och bara tycka synd om mig själv...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shopping!


Har suttit och shoppat lite på internet...har beställt lite olika bikinis och så som jag ska testa...är verkligen ingen person som gillar och ligga på stranden och pressa, jag har haft samma bikini hur länge som helst nu! Så nu är det dags för nåt nytt...

Sen har jag tittat på klänning att ha på Steffies bröllop i sommar...hittade en jätte fin klänning som jag har beställt! :) Hoppas den passar för den såg riktigt fin ut på bild! Tycker det är så svårt och veta vad man ska ha på sig på ett bröllop...har aldrig varit på det innan! Vet att man inte ska ha på sig vitt eller svart bara...hade ju en klänning som hade passat redan här hemma, men den är ju svart så det går inte! Klänningen jag beställde är iallafall blå och lite spetsig...inte riktigt som nåt annat jag har, men va fan man måste ju testa iallafall! :) Det är ju bara att skicka tillbaka om den inte är nåt för mig! :)

Nu är det snart helg och det ska bli gött...längtar tills helgen och hoppas på fint väder så man kan vara ute utan att frysa ihjäl! :)

Tjing tjing

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dåligt med bloggande!


Dom senaste veckorna har det vart ganska glest med blogginläggen från min sida...har inte riktigt orkat eller känt mig särskilt motiverad! Har varit så sjukt trött det sista...

I helgen skulle jag ju till Garaget och kolla på Mauro och Knapis...blev inte riktigt så, hamnade i Skene hos Denise istället och spelade Med Andra Ord! Det var rätt kul det också faktiskt! Sen blev jag rik (trodde jag i fyllan och villan iallafall) och beställde taxi till Garaget lagom tills det stängde...
Mötte upp lite kompisar och så där och så träffade jag på Flinis också...det var riktigt kul och vi efterfesta! Det var riktigt najs...

I lördags var jag bara trött och sliten så jag struntade i gbg och stannade hemma och kollade på Melodifestivalen istället...det var mysigt det också! :) Fel låt vann dock...jag hade ju tippat på att the Moniker skulle vinna! Oh my god är ju en sån där riktig GLAD-låt! :)

Igår (måndag) var jag bara hemma efter jobbet och kollade på lite goda recept på tapas...tänkte att jag ska pröva några av recepten och se om det är nåt och bjuda på när jag fyller år! Det är liksom inte sånt man blir as mätt på...det är ju inte så roligt och gå ut och vara helt proppmätt!

I helgen som kommer ska jag träffa Steffielutt och käka middag med henne och Emmi...sen ska jag nog till Lotta på kvällen på lite inflyttningsgalej! På lördag eller söndag ska vi fira mammas födelsedag med bio och middag i Borås...MYSIGT!!!

Nu måste jag gå ut och ta hand om tvätten... Tjing tjing!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken vecka


Vilken vecka detta har varit...den har verkligen gått i trötthetens tecken, men nu börjar det ordna till sig äntligen! Så det känns som att denna helgen får bli relativt lugn så jag får vilat upp mig lite...imorrn blir det nog att gå till Garaget iallafall och kolla på Mauro och Knapis! Ska bli kul faktiskt...

Annars har det inte hänt så mycket...vart en väldigt lugn vecka, har dock blivit lite semlor...har käkat 3 st, men dom var godast på jobbet för där slapp man mandelmassan! BLÄÄÄÄ!!! Hade mosad banan, vaniljkräm och grädde istället! :)

Ska ringa runt imorrn eller på lördag och exakt vilka vi blir den 16.e så jag kan boka och så...ska bli grymt kul! :) Nu blir det lite Big Brother och sen ska jag sova :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Längtar!


Har jobbat stängning idag och när jag sluta var jag toktrött och ville bara hem och slänga mig på sängen och slappa...men jag drog på mig ett par mysbyxor och gick ut och gick! :) Blev dock tok kissenödig vid typ näs så jag svängde in på vägen mot örby och tänkte att jag går förbi Emmi och Jojjo, det är ju inte så långt så det borde jag klara utan att kissa på mig! Men jag fick vackert springa in hos Emmi och låna toan annars hade jag nog inte klarat mig...haha ;)

När jag kom hem så lång det ett kuvert med två P&L-tidningar där...blev ju inte alls sugen på festival nu, eller? Jävlar vad jag längtar dit!!! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Järnspöken


Försvinn ur mina tankar...du hör inte hemma där längre!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte en blund!


Har knappt inte sovit nåt inatt...har bara legat och vridit och vänt på mig hela tiden...somnade as gött runt halv elva och sen vakna jag av att lillebror bröta runt på sitt rum vid ett, halv två tiden...sen var det kört! Kunde inte somna om...Så jag har legat vaken nästan hela natten! Blir att ladda upp med red bull hela dagen och så får jag powernapa lite på min rast...annars klarar jag inte att jobba hela dan!

Igår va jag hos Becka en sväng och drack te och tjöta skit...det var trevligt! Efter jobbet idag hoppas jag på att få komma och klippa min lugg hos Fikus...den börjar bli riktigt lång!

Nu är det dags att traska iväg till jobbet! Tjing tjing!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgens bravader...


I fredags var det lugna puckar som gällde och jag var bara hemma och låg och slappa...i lördags var jag först hos Lotta och sen mötte vi upp Fikus och drog till Biljarden! Sen gick vi en sväng till Hotellet också...det var en riktigt bra kväll faktiskt! Hade jätte kul...

I söndags var det pizza hemma hos Fikus och sen var jag bara hemma...det var en bra helg minus att jag var väldigt trött i fredags efter allt mitt hulkande i torsdags! Denna veckan blir det bara jobba och i helgen ska jag och Lotta ha en playdate :) Hoppas på riktigt gött vårväder så man kan va lite ute utan att frysa ihjäl!

Nu blir det snart käka lite och sen ska jag träffa Becka en sväng och hämta lite kläder jag har glömt där och så ska vi dricka lite te och tjöta skit! :)

tjing tjing...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()