Sista dagen!

Idag är det sista dagen på detta jobbet, imorrn är jag tillbaka på Näktergalen igen! Ett himla massa flyttande fram och tillbaka kan man tycka, men det blir ju så när man går på vikariat...det blir nog bra hur som helst!

Annars i helgen var det Rotenkampen...hade hur kul som helst, men utav 40 st lag så kom vi sist! HAHA Men huvudsaken var att vi hade kul...och det hade vi! När vi kom hem dyngsura av allt regnande så gjorde vi oss iordning och sen kom folket hit och grillade, inte heller det gick så bra eftersom ingen riktigt ville stå och grilla i ösregn, men till slut tog Morten på sig rollen som grillmästare och då blev det bra till slut!
Gick till hotellet en stund också, men det var inget vidare där...var typ inget folk, sen var det lite efterfest hos mig...blev en lång dag och kväll, men hade grymme kul så det var det värt!

Nu måste jag skynda mig, kom på att jag ska bjuda på fika på jobbet idag och det har jag inte fixat så nu blir det hem till mamma och rota igenom frysen om man kan hitta nåt smarrigt där... :)

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Trött!


Halv ett inatt bestämde sig min kropp för att den hade sovit färdigt och sen låg jag vaken till tre och sen kunde jag äntligen somna om...men nu är jag riktigt trött!

Jag har ju en hel del och göra idag med...blir tvungen att stänga idag för dom andra åker på utbildning i vbg och jag kan inte följa med eftersom jag åker till Oslo imorrn... Måste städa och packa idag med...älskar att jag är så bra på att planera att jag ALLTID står med allting i sista minuten...

Måste käka frukost nu och sen blir det cykla till jobbet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ont ont ont...

När ska det gå över...kommer avlida om jag ska sitta på bröllop med sån här värk! Håller tummarna för att det ska gå över tills dess...

Annars har dagen bestått av jobb jobb och jobb...nu tänker jag bädda ner mig i soffan med Ben & Jerry och sen blir det inte många mer knop gjorda idag! Imorrn blir det jobba och packa och sen bär det av till Oslo på fredag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

hmmm?


Min kropp har vart skum i flera dagar nu och nu har jag äntligen fattat varför...så jävla skumt egentligen! Satte ju in en p-stav förra sommarn och det har ju funkat hur bra som helst...har inte haft mens en enda gång sen dess! Naturligtvis ska jag få det nu och en för jävla mensvärk dessutom...hoppas ju innerligt att detta är något som går över fort, vill ju känna mig pigg och fräsch på bröllopet i helgen! :)

Kan inte fatta att Steff ska gifta sig på lördag...helt sjukt, men jag är så glad för hennes skull, hon har verkligen hittat en toppen man och dom passar så bra ihop! :) Har planerat lite grann och efter några om och men så blir det att vi åker bil iallafall...jag ska köra hela vägen! På vägen upp blir det bara jag och Filip och han har inget körkort så det får bli så :) Jag får vara chafför och han får vara kartläsare...teamwork på hög nivå! MÅSTE fixa en kamera tills dess bara så jag kan ta lite fina kort :)

Nu ska jag fortsätta läsa min bok och sen blir det nog sova tidigt för jag är sjukt trött idag :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Måndag morgon...


Fruktansvärt att behöva gå upp vid den här tiden på måndag morgon! Är sjukt trött!!!

Helgen har vart bra...jobbade natt mellan fredag och lördag och sen på lördan kom Frida hit och vi satt och drack lite...idag blir det nog inte många knop gjorda! Ska göra gulaschsoppa ikväll...MUMS :) Ska försöka komma ut i skogen nån dag också och plocka lite kantareller...tycker det är mysigt, men vill nog ha lite bättre väder först...det ösregnar ju ute!

Nä nu måste jag göra mig färdig och cykla till jobbet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag!

Min vecka har hittills bestått av jobb, jobb och mera jobb...fruktansvärt tråkigt men nödvändigt! Dom ringde igår från nattpatrullen så jag fick hoppa in där och jobba natten till idag! Det blir goa pengar sen :) Ikväll blir det nog några öl med Frida, men det blir nog relativt lugnt ändå...är rätt trött och sen måste jag tvätta också kom jag på nu, har ju tvättid från 18-00...SUCK! Ska kolla om det finns någon ledig tvättid senare i veckan :)

Nu blir det lite mera One three hill och sen ska det städas :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vardagskväll!


Har vart och sagt hejdå till Becka för ett par timmar sen, kommer ihåg hur det kändes när jag skulle flytta...nu gjorde jag ju iofs aldrig det, men ändå...hoppas hon får det bra iallafall, hon kommer vara saknad utav oss!



Gjorde fläskfilén och honungssåsen...köttet blev gott men såsen smaka peck så jag gjorde en kall vitlökssås istället! Det funkade det också...

Fick städat också så nu är det skinande rent, trivs riktigt bra i min lägenhet :) Nu myser jag i soffan och kollar på Candy...har inte sett den innan men den verkar riktigt bra såhär långt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

3 augusti


Idag har jag inte gjort många knop...har haft nackspärr i ett par dagar nu, men hoppas jag på att det ska släppa för imorrn har jag planerat att vara tillbaka på jobbet! :)

Annars det sista har det vart flytt och lite galejande...Becka och Chilles partaj var riktigt najs faktiskt! Hade superkul! :)

Tycker det är så skönt och ha flyttat nu och äntligen bo själv igen, kunna komma och gå som man vill, ta hem vänner när man vill och kunna sköta mig själv! :) Har ju äntligen kunnat börja laga mat igen...har faktiskt längtat efter det, tycker ju det är super kul! :) Det bor kanske en liten gourmetkock i mig?

Gjorde iallafall örtwallenbergare och potatissallad häromdan, blev riktigt mumsigt!

Wallenbergarna blev lite misslyckade dock, får aldrig mina biffar att hålla ihop...dom blir bara sladdriga och tråkiga, men goda blev dom iallafall och det är ju huvudsaken :) Godast blev nog potatissalladen iallafall, det var potatis, färsk sparris, cocktailtomater, dijonsenap, olja, salt och gräslök...

Ikväll blir det fläskfilé med honungssås...hade tänkt inviga min grill, men kom på att jag inte har köpt nån grillkol eller tändvätska än så det får bli en annan gång, får grilla och steka den i ugnen istället...

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()