Mästerkock!


Förra veckan var en tråkig vecka, fick feber och låg mest hemma och mådde bajs, men i torsdags kväll blev jag lite bättre och var feberfri hela fredagen! SKÖNT!

Har fått stickat hur mycket som helst nu när jag har vart hemma iallafall så nu är bakstycket och nästan bägge framstyckena färdiga! :) Ska bli kul när den är färdig så jag kan börja använda den...

Annars har jag vart något av en kock det sista...bjöd hem Flinns på Vitlök och chilifrästa räkor med vitlöksbröd i fredags! Det var gott och lite sådär lyxigt kändes det som! :) Sen kollade vi Idol...



I lördags var det lugnt och i fredags vågade man ju knappt vara ute, trodde trädet utanför skulle välta! Upptäckte idag att jag hade fått en ny stol i trädgårn iallafall så skulle det vara någon granne som skulle råka läsa min blogg och saknar sin stol så ligger den utanför mig ;)

Igår gjorde jag Wokad lövbiff med nudlar, det var riktigt gott...enkelt och det smaka riktigt mumsigt! :)



Idag blev det Wokat grönsaksris med tandoorikyckling...mumma för en honkatt! :) Resten utav denna veckan blir det att käka rester...gött och inte behöva stå vid spisen varje dag ju :)



Nu blir det mer 24 och så ska jag fortsätta sticka...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag!


Har jobbat hela veckan och imorrn så är det fredag och jag får sluta tidigt! Yaay!!! Då ska jag och Flinns kolla på Idol och bara slappa och sen på lördag kanske det blir lite partaj...får se vad som händer! :)

Testade ett nytt recept idag på Wraps med lax och keso, det blev helt okej...bra om man vill äta en lite lättare lunch, men kanske ingen middags mat precis... Man blandade majs, keso, soltorkade tomater och röd pesto och lade det på tortillabrödet och salladen ihop med stekt lax!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sköna Fredag!

Äntligen fredag!

Idag har jag vart på jobbet och det har varit en sån riktigt härlig vecka på jobbet och jag har bara myst hela veckan känns det som :)

Ikväll kommer Flinns, Jojjo och Chille hit och käkar lite middag och kollar på idol...ska bli mysigt! Blir nog några öl och kanske lite spel också...men det blir nog relativt lugnt tror jag...imorrn ska jag och Jojjo på bio också...kommer bli en bra helg detta! :)

nu ska jag börja skala potatis :)

tjing tjing

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mobilbloggar!

Upptäckte att blogg.se har fått en app...kanske är sent ute nu, men jag måste testa! :)

Ikväll kommer pappa hem till mig och ska sätta upp min klocka och sen ska jag hjälpa Frida med lite lådor för hon ska flytta...just det ska tvätta också! Tror jag ska passa på att handla också för imorrn ska jag bjuda jojjo, Chille och flinns på middag...och på lördag ska jag och jojjo kolla på bio :) blir en bra helg :)

Nu ska jag powernapa lite på min lunchrast! Tjing Tjing!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Woka woka!


Har precis käkat och är mätt som bara den! Ska verkligen försöka att ta med mig mat till jobbet varje dag nu...idag blev det wokad kycklingfilé med grönsaker och nudlar! :)

Hade i kyckling, kokosmjölk, ananas, broccoli, morötter, bambuskott, minimajs, sweet chilisås och röd currypasta...åt nudlar till som jag blandade i!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()