Onsdag!


Var och fikade med Flinns efter jobbet, käkade sallad på Skrädderiet och sen tänkte vi cacha lite...slutade med att jag hamnade på Lindex och kom hem med en skjorta, en t-shirt och ett par jeansleggings :) dock var jag 800kr fattigare...men det var det värt! :)


Skulle svänga in på Marks Bostad också och köpa ett nytt tvättlås för jag har ju lyckats slarva bort nycklarna till det jag har nu...och jag kan ju liksom inte klara mig med att bara tvätta en gång i månaden! Blir lite för sällan... Fick inte köpt nåt tvättlås för det var stängt...stänger 16 varje dag förutom tisdagar så jag får helt enkelt dra dit på måndag eller tisdag nästa vecka istället :)

Imorrn blir det jobba och sen måste jag hem och laga lite mat som jag kan ha med mig på fredag :) Nu ska jag titta på lite One tree hill och sen ska jag kolla på lite nya avsnitt of SOA - Sons of anarchy! LÖÖÖV!!!

Tjing tjing

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag!


Jobbat hela dagen och sen gick jag och Jojjo och cachade i nån timma innan hon var tvungen att åka till stallet! Gick hur bra som helst...tog dom två vi inte tog i lördags och sen gick jag hem och käka lite! Drog och hämta cykeln på jobbet...glömde den där när vi drog iväg!

Den ena cachen som vi tog innebar lite vildmarksäventyr och efter lite krypande och lyftande av stenar och dylikt så hitta vi den till slut! :) Stabilt nöjda! :) På söndag blir det eventuellt lite mer cachande, beror lite på vädret och när Jojjo slutar jobba... :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

26.e september


Ska sammanfatta helgen lite kort...hur lugn som helst och hur skön som helst faktiskt! I fredags var jag bara hemma efter jobbet och fick gjort lite sånt som "jag gör det sen"...har tex. haft ett HM paket som ska skickas tillbaka som har legat i garderoben i över en månad trots att jag cyklar förbi inlämningsstället varje dag när jag ska till jobbet... haha det bor nog en liten Alfons Åberg i mig...

I lördags storstädade jag hela lägenheten och sen drog jag och Jojjo ut och geocachade i ca två timmar...vi tog 7 st cachar, det var dock två stycken vi inte hittade, men dom ska vi ge oss ut och ta imorrn efter jag har jobbat :) Har fått lite tips och ledtrådar från mina två mer erfarna kollegor så nu ska det förhoppningsvis gå lite bättre...
Hur som helst så passade jag på att göra gulaschsoppa på kvällen och sen tvättade jag och sorterade i min klädkammare också :) Kände mig stabilt nöjd när jag gick och la mig...

Söndagen var en ganska tråkig dag, men det är väl så söndagar ska vara...kom iväg till Borås och kunde lämna in laddaren till min dator som har lagt av IGEN! Hur många ggr ska man behöva byta laddare...grymt dåligt, ska aldrig mer köpa en DELL! Sen var jag bara hemma...

Idag har jag bara vart och jobbat och sen var jag och hämta min laddarsladd hos J och när jag kom hem prata jag i telefon i typ 1 timma med Fikus...hon ska nog sätta i nytt hår nästa helg på mig och färga lite och så :) Känner att det jag har i nu hänger i sista refrängen nu! Mitt hår växer ju så fort så det tar inte lång tid innan det blir för långt...och nu har det typ växt ut 10 cm så nu sitter fästena så långt ut på håret så det blir inte snyggt längre...är förvånad att jag har kunnat ha det så här länge faktiskt! Det är nog Frida också... haha Men när man betalar så mycket för nåt så vill man ju ta bra hand om det annars kan man ju lika gärna ta och skita i det :)

Nä gud va jag svamlar på nu...imorrn blir det som sagt jobba, geocacha och beställa hår :)
Nu väntar jag på ny dag :) TJing tjing

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg!

Har vart helt slut hela veckan...igår somna jag vid halv nio, har inte lagt mig så tidigt på jag vet inte hur länge! Så det får bli en lugn helg för mig nu tror jag...

Anna på jobbet introducera ju geocaching för mig förra året när jag hade mitt vikariat där och jag var ute några ggr med Lotta, men sen blev det kallt och vi var lite för lata för att ge oss ut i minusgrader så jag har inte gjort det sen dess... Detta är fortfarande ganska stort på jobbet och barnen i deras grupp får lägga ut egna cacher så jag har börjat bli väldigt sugen på att ge mig ut snart och börja med detta igen :) Ringde iallafall till Jojo och på lördag så ska vi ge oss ut och cacha lite i kinna :) Har kollat lite häromkring och det finns ju hur många som helst och jag ska definitivt försöka hitta några av förskolebarnens cachar :)

Nu ska jag käka lite och fortsätta med mitt Vänner maraton :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag!

Idag har jag jobbat och sen efter jobbet åkte jag och hälsade på hos mina gamla jobbarkompisar och mina gamla barn en sväng...fick en liten present också! Fick sånna där kort som det står fina saker på som man kan byta varje dag! Fick ju sånna i present av Frida när jag fyllde år, men dom kom bort nånstans i flytten så jag blev super nöjd att jag fick nya :) Dom står på bänken i hallen under min spegel :)

Sen blev det en sväng till systemet och hem till mina päron för lite grillning, super gott! Stephanie ringde och hon och Morten ska komma hit en sväng så jag fick akut städa, men nu är jag redo för ett besök... :)

Imorrn blir det Emmis 25 års galej och det ska bli så kul, vet att hon kommer bli super nöjd med sin present också! :) Åh, längtar tills imorrn! :)

Annars har ju min dator bestämt sig för att dö...eller min laddare rättare sagt som jag fick ny för typ några månader sen...hur svårt kan det vara och göra en laddare som funkar! Blir vansinnig...så imorrn blir det en tripp in till borran och Elgiganten...hmm hata elgiganten och Dell!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Torsdag!

Denna veckan har gått så fort...I lööv it! Nu är det snart helg igen och även om det var skönt att ta det lugnt förra helgen så ska det bli kul med lite partaj! Idag kommer Becka hem och imorrn kommer Steffie och Morten för på lördag ska vi fira Emmis 25 års dag! :) Ska bli super kul...

Imorrn blir det nog ganska lugnt, om Frida är frisk ska vi ev. dricka lite vin och fira henne lite grann för hon fyllde år igår! :) Många födelsedagar i september :) 

På jobbet går det bra iallafall! :) Det är riktigt kul och vara tillbaka även om jag så klart saknar alla godingar på mitt gamla ställe också... Har vart 1 ½ vecka inne hos dom mindre barnen nu, men nu när Bettan kommer tillbaka från sin resa ska jag gå över och vara hos dom större! Kommer sakna dom små knattarna...trivs ju så bra med att jobba med dom små, men det blir säkert bra detta också! :) Det brukar det bli :)

Nu måste jag fortsätta göra mig färdig! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bridesmaids

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/652583/sannamattssons?claim=skehnaku5pq">Följ min blogg med Bloglovin</

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bakat :)


Helgen har vart bra såhär långt...i fredags var jag bara hemma och slappa...köpte lite thaimat på Mayurees och sen hade jag One Tree Hill maraton! Igår var jag bara hemma på dan och sen på kvällen åkte jag och Flinns och kolla på bio, vi såg Bridesmaids och den var sjukt bra :) Skratta som bara den och jag och Flinns fick ett av våra klassiska skrattanfall...haha så typiskt när man är på ett ställe där man skall vara tyst! Typ som på ett bibliotek :) haha
Svängde förbi Qb och Amanda på vägen hem och tjöta lite och sen gick jag hem och la mig...

Idag har jag bakat frallor och tagit tag i berget med disk...har lagat jätte god mat också...Fläskfilé med örtsås, potatis och grönsaker! Mumma för en honkatt :)


Vid fem idag ska jag på kalas och fira farmor som fyller år...ska bli mysigt och träffa pappas sida av släkten, vi träffas ju inte så ofta trots att vi inte bor alls långt ifrån varandra! Nu ska jag titta på lite mer One Tree Hill och sen blir det nog plocka undan och städa lite här innan jag gör mig iordning :)

Trevlig söndag folket!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()